Kom igång med Vocean

Följ

Den här artikeln ger en enkel genomgång för en förstagångsanvändare hur man lägger till Tänkare, skapar Aktiviteter samt ser slutresultatet.

Många företag fokuserar vardagligen på att bara få saker gjorda. Dina medarbetare vill bli mer involverade i planering, problemlösning, innovation och arbetsmiljön. Alla företag vill fördjupa samarbetet med sina partners och veta vad deras kunder egentligen tycker.

Med Voceans digitala tjänster involveras och aktiveras ditt team till att tänka och bli mer engagerade. Plattformen förenklar dessutom samarbeten inom och mellan företag. Återkoppling från kund till rätt person har dessutom aldrig varit lättare. Du som ledare förstärks därmed positivt i din ledarroll och kan ta smartare beslut.

Få ditt team, kunder, samarbetspartners eller nätverk att aktivt känna efter när något kan förbättras eller nya möjligheter finns, tänka och kommunicera utmaningar och idéer så att du kan göra en förändring eller förbättringar med hjälp av Vocean.

4 steg för att komma igång med Vocean

1. Bjud in Tänkare till ditt konto

2. Skapa grupper av Tänkare

3. Skapa en Aktivitet och bjud in Tänkargrupper

4. Se resultatet från en Aktivitet

1. Bjud in Tänkare till ditt konto

Logga in på ditt konto och klicka på tänkare i snabbmenyn längst upp på sidan.

Klicka på Tänkarkortet.

Klicka på "Bjud in Tänkare"

Lägg till tänkare genom att ange en mailadress eller ett telefonnummer under "Lägg till Tänkare". Du kan även importera en adressfil för massregistrering av tänkare. Tänkare som accepterar inbjudan till ditt tänkarnätverk kommer att ligga som en Tänkare i listan.

Exempel på information som skickas ut till varje Tänkare som du har bjudit in till ditt tänkarnätverk.

2. Skapa Grupp med Tänkare

Klicka på Tänkare i snabbmenyn längst upp på sidan och klicka sedan på Gruppkortet.

Klicka på knappen "Skapa grupp"

Efter att gruppnamnet är skapat dyker gruppen upp i grupplistan. För att lägga till Tänkare i gruppen, klicka på knappen "Hantera Tänkare"

Addera till Tänkare till gruppen från Tänkarlistan. Klicka på +-tecknet för att lägga till Tänkare.

3. Skapa en Aktivitet och bjud in Tänkargrupper till att deltaga

Se följande artikel "Skapa en ny aktivitet" för att skapa en Aktivitet och bjuda in din Tänkargrupp till Aktiviteten.

4. Se resultatet från en Aktivitet

Se följande artikel "Vocean Dashboard" för att se resultatet för en aktivitet.