Vilka plattformar stödjer Vocean

Följ

VOCEAN™ är tillgängligt genom alla senaste webbläsarversioner på datorer och mobila enheter (smartphone och tablet). Så länge du har den senaste versionen av webbläsaren installerad spelar det ingen roll vilken dator eller mobil du använder.

Genom hemsidan www.vocean.com kan du logga in som Tänkare eller Skapare under Log-In

Alla Tänkare kan även ladda ner en app för Tänkare som finns tillgänglig för iOS och Android, sök bara efter Vocean.

1 av 1 tyckte detta var till hjälp