Uppdateringar

Vi på Vocean strävar efter att utforma och leverera en produkt som hela tiden blir bättre och stabilare för våra kunder. I denna artikel visas de uppdateringar som har släppt till vår plattform samt vad vi på Vocean för tillfället arbetar med.

Har du några förslag på funktioner eller uppdateringar som du vill se i vår produkt, tveka inte att lämna en kommentar i kommentarsfältet längst ner eller skicka ett mail till support@vocean.com. Har du hittat en bugg i vår plattformslösning så uppskattar vi på Vocean väldigt mycket att du gör oss uppmärksamma på denna genom att lämna en kommentar eller skicka ett mail till vår support.

Uppdateringar vi arbetar med just nu

Planerad relese

* Textöversättningar till svenska språket i specifika delar i plattformen.

* Utforska - Buggfix vid många samtidiga användare.

Senaste uppdateringen och tidigare uppdateringar

12:e mars

* Editera Namn/Ta bort/Lägg till kategorier i Planera
* Förbättrad sida för accepterad inbjudan (inkl. länkar till appen).
* 23 buggfixar där problemet med avklippt planerakolumn för anonyma kategorier är fixat.