Planera - Inställningar

Följ

Aktiviteten Planera är ett enkel planeringsverktyg som enkelt kan användas i Agila verksamheter.

Den stora skillnaden mellan Aktiviteterna Planera och Rapportera är att Planera mer är utformad för att underlätta och möjliggöra samarbete mellan organisationer/organisationer, organisationer/Tänkare eller Tänkare/Tänkare. Detta möjliggörs genom dess visuella utformning och drag'n'drop funktion för delegering.

Inställningsmöjligheter för Rapportera

Antal Kategorier

Flödesexempel

Flödesexempel - Planera

Antal kategorier (inställning)

Alla Tänkare som medverkar i Planera Aktiviteten kan lägga in uppgifter till varje kategori. En Anonym kategori innebär att alla uppgifter som skapas i denna kategori ägs av alla inregistrerade Tänkare. Färgen på en kategori ställs in genom att klicka på kugghjulet och välja en kategorifärg.

Flödesexempel - Planera

Kategorierna skapas enligt inställningsmöjligheterna för "Antal kategorier" ovan.

Dashboarden för den skapade Aktiviteten med dess tre kategorier ser ut som i exemplet nedan. Det är två Tänkare som har registrerats in till Planera Aktiviteten. Den Anonyma kategorin "Övriga uppgifter" ägs av alla Tänkare och ligger därför som ett block över alla inregistrerade Tänkare.

Tänkarna som är inbjudna till Planera Aktiviteten kan genom sin App eller personliga länk registrera in uppgifter Aktiviteten.

Tänkare - Louise Vrexa          Tänkare - Alfred Vocean
20111.jpg 7025.jpg

Dashboarden ändras i realtid med alla Tänkares inregistrerade uppgifter.

Genom drag'n'drop kan Skaparen/koordinatorn av Aktiviteten omfördela uppgiften till annan person eller kategori. Klicka på en uppgift för att klarmarkera, ta bort eller ändra i uppgiften.