Skapa en ny aktivitet

Följ

Aktiviteter i Vocean skapas för att samla in information inom ett visst område eller få större insikter om ett problem eller frågeställning. Alla aktiviteter skapas enligt samma flöde där varje aktivitetstyp skiljer sig genom sina unika inställningsmöjligheter som återfinns under stycket "Inställningar".

Innehåll

Skapa en ny Aktivitet

Ge Aktiviteten ett namn och generell information

Välj Tänkare

Inställningar

Sammanfattning

Skapa en ny Aktivitet

Klicka på "Aktiviteter på huvudmenyn. Navigera när som helt tillbaka till huvudmenyn genom att klicka på Vocean-logotypen läng upp till vänster på sidan.

Skapa en ny aktivitet genom att klicka på "Skapa ny" och välj den aktivitet som ska skapas.

Ge Aktiviteten ett namn och generell information

Namn - Namn på aktiviteten för att identifiera denna under Aktiva aktiviteter. Detta namn syns inte för någon tänkare.

Rubrik: Rubrik som summerar aktivitetens syfte. Denna information kommer att synas för dina tänkare.

Beskrivning: Skriv in en beskrivning som förklarar vad tänkaren ska ta ställning till. Skriv hellre en för lång beskrivning än en för kort då denna information är all information ofast har tillgång till. Denna information kommer att synas för dina Tänkare.

Välj Tänkare

Välj vilka tänkargrupper och/eller Tänkare som ska vara med i aktiviteten. Har en tänkare angett telefonnummer och e-post i sin profil så kommer en Biljett (inbjudan att delta i aktiviteten) att skickas ut genom båda kontaktvägarna.

Ingen Biljett skickas ut i detta steg utan dessa kan skickas ut efter steg fem.

Inställningar

Alla aktiviteter som skapas i Vocean följer samma flöde fram till steget "Inställningar". Varje aktivitet har sina unika inställningsmöjligheter vilka kan hittas under respektive artikel nedan.

RÖSTA

PLANERA

RAPPORTERA

INNOVERA

UNDERSÖK

Sammanfattning

Under steg fem visas en sammanfattning av dina Aktivitetsinställningar för godkännande. Efter skapandet av en ny Aktivitet hittas aktiviteten hädanefter under huvudmenyn AKTIVITETER / AKTIVA.

Läs artikeln Hantera aktiviteter för att läsa om hur man skickar ut biljetter till Tänkare samt hanterar och avslutar en skapad Aktivitet.